Type to search

Κεντρική ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ: Προς ανανέωση ο Ζίβκοβιτς

Share

Όλα “νέα” για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος με την ανανέωση συμβολαίου που αναμένεται από τον ΠΑΟΚ, θα δοκιμάσει και νέο ρόλο.

Επέκταση συμβολαίου ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τους Θεσσαλονικείς να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση του παίκτη. Έτσι, αναμένεται να προβούν σε προσφορά νέου ανανεωμένου συμβολαίου στον Σέρβο εξτρέμ, το οποίο θα περιλαμβάνει ετήσιες αποδοχές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και επέκταση μέχρι το 2023.

Στον ΠΑΟΚ η παρουσία του Ζίβκοβιτς είναι καταλυτική σε πολλές περιπτώσεις και το θετικό κλίμα είναι αισθητό και από τις δύο πλευρές, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να κρατήσει ευχαριστημένη και την πλευρά του παίκτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο συμβόλαιο θα φέρει και νέα θέση για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, και αυτό με τις “ευλογίες” του νέου προπονητή, Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον παίκτη στην θέση πίσω από τον σέντερ φορ, και να τσεκάρει την ανταπόκριση του παίκτη σε αυτόν τον νέο ρόλο. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις απαιτήσεις του Λουτσέσκου και τον ρόλο που θέλει να αναπτύξει στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *