Type to search

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς»

Share

Μετά τη λήξη του χτεσινού τελικού ο Σέρβος εξτρέμ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για τη μεγάλη επιτυχία. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο ΟΑΚΑ στάθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού και στη συγκέντρωση που χρειάστηκε έως το τελευταίο σφύριγμα.

“Ήταν ένα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες, ξέραμε ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά στο τέλος συνεχίζαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σκοράραμε” ανέφερε συγκεκριμένα.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρική και έπειτα ακολούθησε πάρτι στη Θεσσαλονίκη έως και το πρωί: “Όλοι τρελάθηκαν στα αποδυτήρια. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Θα πάμε να πανηγυρίσουμε τώρα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Συγχαρητήρια σε όλους ΠΑΟΚάρα”.

Ο Ζίβκοβιτς ήταν εκείνος που δημιούργησε το γκολ στο 90ο λεπτό με μία φανταστική ασίστ στον Κρμέντσικ. Ο Σέρβος εξτρέμ δήλωσε πως ήξερε σε ποιο σημείο βρισκόταν ο Πολωνός: “Ήξερα ότι είναι πίσω, βλέπεις τα πάντα στο γήπεδο”.

Παράλληλα, απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του και στάθηκε στην κατάκτηση ενός τίτλου: “Δεν είναι ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τίτλοι, το πιστέψαμε και το πήραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν τα παρατάμε ποτέ, όπως δείξαμε απόψε στο γήπεδο”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *