Type to search

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μία μόνο θέση για «Δικέφαλο» στον τελικό

Share

Η «μητέρα των μαχών» απόψε (29/04) για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα (19:00), όπου θα «παλέψουν» για το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου.

Στον απόηχο του 0-1 από τον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ (07/04), οι δύο «Δικέφαλοι» θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί, όποιος προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που ξεπέρασε χθες (28/04) το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννενα, επικρατώντας με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ξεκάθαρο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση για τους Θεσσαλονικείς. Αγωνίζονται στην έδρα τους, έχοντας την εκτός έδρας νίκη του πρώτου ματς στην «πλάτη», ενώ δείχνουν σε σαφώς πιο πειστική αγωνιστική κατάσταση από την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» καλείται να διαχειριστεί και την απουσία του ποιοτικότερου παίκτης της, του Λιβάι Γκαρσία, που δεν ξέπερασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός «μάχης». Δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια απόντες, Ολιβέιρα, Σιμόες, Μπακάκης, Λάτσι και Χνιντ. Ωστόσο, Λόπεζ και Ντατσένκο επέστρεψαν και είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί των υπηρεσίων του Ελ Καντουρί, αλλά και του Κρέσπο. Όμως, έχει κάθε λόγο να νιώθει πιο ήρεμος, αφού ο Ζίβκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ο Ίνγκασον βρίσκεται στο 100% και ο Ουάρντα εξέτισε την ποινή του.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (3-4-2-1): Πασχαλάκης – Βαρέλα, Ινγκασον, Βιεϊρίνια – Ροντρίγκο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπαμπά – Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (Τζόλης) – Σβιντέρσκι

ΑΕΚ (3-5-2): Τσιντώτας (Αθανασιάδης) – Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου – Βασιλαντωνόπουλος, Σάχοβ (Μάνταλος), Κρστίτσιτς (Σιμάνσκι), Γαλανόπουλος, Λόπες – Μάνταλος (Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *