Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: “Ήμουν εκνευρισμένος όμως τώρα έχουμε μια ευκαιρία στην έδρα μας, να κοιτάμε ένα ματς τη φορά” (vid)

Share

Ήρεμος αλλά σκασμένος φαινόταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του στον διασυρμό από τους Νετς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά πλέον είναι ψύχραιμος και έτοιμος να εκμεταλλευτεί αυτός και η ομάδα του το γεγονός πως τα επόμενα παιχνίδια της σειράς είναι στο Μιλγουόκι. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός, να βρίσκω τα σωστά σημεία. Πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό, να ξέρεις τι θες να κάνεις και να το κάνεις. Πρέπει να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει. Δεν γίνεται να το σταματήσουμε, αλλά να το κάνουμε πιο δύσκολο. Πρέπει να το κάνουμε πιο δύσκολο, να βγάλουμε πιο πολλά κορμιά, χέρια και να τον δυσκολέψουμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Ένας από τους καλύτερους σκόρερ της λίγκας, πρέπει να το κάνει αυτό. Εμείς πρέπει να το κάνουμε δύσκολο για εκείνον. 

Δεν πετάμε ή δεν προσγειωνόμαστε απότομα, ακόμα και μετά το Μαϊάμι, ήρθαμε στη σειρά χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Εμπιστεύομαι την δουλειά μου, τους συμπαίκτες μου, συνεχίζω να πιστεύω την ομάδα μου και σε όσα έχουμε κάνει όλη την σεζόν. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν ή το μέλλον, δεν με νοιάζει τίποτα, το μόνο που με νοιάζει είναι να μπω στο αεροπλάνο και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στο επόμενο ματς και να βρεθούμε στην θέση να κερδίσουμε. Δεν δίνω σημασία στο παρελθόν, με νοιάζει μόνο το τώρα. Με όσους πόντους και να χάνεις στο τέλος είναι το ίδιο. Η ήττα παραμένει ήττα. Όταν φεύγει η απόγνωση πρέπει να συγκεντρωθείς. Ήμουν λίγο εκνευρισμένος επειδή δεν βάλαμε τα σουτ, συγκεντρώνεσαι όμως στο πως θα βελτιωθείς, πως θα βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου και πως θα ετοιμαστείς για το Game 3.

Έχουμε μια ευκαιρία στο γήπεδό μας, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να κοιτάζουμε ένα ματς κάθε φορά. Δεν ακούω όσους λένε ότι πρέπει να κερδίσουμε 2 ματς στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο, μετά να κοιτάξουμε το Game 4. Έχουμε την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Κάθε αθλητής σε αυτή την λίγκα έχει εγωισμό και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά προσπαθείς να πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου. Όλοι το κάνουν αυτό. Θέλει ισορροπία. Θα χρειαστεί να το κάνεις μόνος σου, αλλά και άλλες που θα πρέπει να πας με τους υπόλοιπους». 

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *