Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Άγριο “κράξιμο” του Γκριν στους Μπακς: “Είναι υπερβολικά προβλέψιμοι, δεν δίνουν ουσιαστική βοήθεια στον Γιάννη!” (pics)

Share

Η ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μπρούκλιν Νετς στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, δημιούργησε συζητήσεις κυρίως λόγω της χαμηλής απόδοσης που έπιασαν οι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν ο οποίος μέσω του twitter θέλησε να πάρει θέση για την εμφάνιση των “Ελαφιών” αναφέροντας πως οι Μπακς είναι υπερβολικά προβλέψιμοι παίζοντας επανειλημμένα με τον Γιάννη ως χειριστή της μπάλας σε καταστάσει πικ εν ρολ απέναντι σε μια ομάδα με ισάξιο ή και περισσότερο ταλέντο.

 

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως το Μιλγουόκι δεν αξιοποιεί σωστά τον Έλληνα σούπερ σταρ προκειμένου να πάρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του με τον Γκριν να τονίζει πως στα Playoffs το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό.

 

Τέλος, ο 31χρονος ψηλός απάντησε σε χρήστη που του είπε ότι οι Μπακς δεν πρόκειται να σουτάρουν με 15% από το τρίποντο (βασικά σούταραν με 20% στο παιχνίδι) σε όλη την σειρά. Ο παίκτης του απάντησε λέγοντας πως:

“Αυτό δεν έχει σχέση… Ακόμα κι έτσι, θα επιλέξεις να σε νικήσουν άλλοι παίκτες και όχι ο Γιάννης. Επειδή ξέρεις ότι αυτός μπορεί να σε νικήσει. Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να το κάνουν. Στα playoffs το παιχνίδι αλλάζει

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *