Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

«Η Ζενίτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Λόιντ»

Share

Ο Τζόρνταν Λόιντ ετοιμάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αυτό φαίνεται πως είναι στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mozzart sport. 

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έφτασε μια νίκη μακριά από τη πρόκρισή στο Final 4 της Ευρωλίγκας στη παρθενική της σεζόν στη διοργάνωση. Οι Ρώσοι θα εξασφαλίσουν τη παρουσία τους στο κορυφαίο επίπεδο μέσω πρόσκλησης από την διοργανώτρια αρχή και θέλουν αυτή τη φορά να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ζενίτ, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ Τζόρνταν Λόιντ, τον οποίο θέλουν να τον βάλουν δίπλα στο Κέβιν Πάνγκος και να δημιουργήσουν ένα υπερηχητικό δίδυμο στις θέσεις 1-2. Την αποκάλυψη έκανε το Mozzart sport, το οποίο αναφέρει πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν επίσης ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 28χρονος Λόιντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου σε 29 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα μέτρησε 17,3 πόντους, 3,6 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *