Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Tζό Κόουλ: «Ο Τόμας Τούχελ θα μπει στο φολκλορικό κλάμπ για την νίκη του στο Champions League»

Share

Tην δική του άποψη θέλησε να εκφράσει ο νυν προπονητής της ομάδας των εφήβων της Τσέλσι αλλά και πρώην ποδοσφαιστής των «Μπλέ» Τζό Κόουλ (2003-2010) για την κορυφαία απόδοση της ομάδας του Γερμανού προπονητή Tόμας Τούχελ το Σάββατο της 29η Μαΐου στο «Ντραγκάο»

Συγκεκριμένα ο πρωήν Αγγλός εξτρέμ και γνωστός για τις εκτελέσεις φάουλ δηλώσε στο sporttalk.com πως: «Σκεφτόμαστε πώς ήταν ένα από τα λαμπρότερα μυαλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τώρα το απέδειξε και θα μπει στο φολκλορικό κλάμπ παρέα με τα μεγάλα ονόματα και σπουδαίους προπονητές. Ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ θα μπεί σε αυτό το φολκλορικό κλάμπ οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League το βράδυ του Σαββάτου»

Το πάνθεον φαίνεται πως του ανήκει: «Μουρίνιο, Αντζελότι, Ντι Ματέο κέρδισαν το Champions League, αυτός όμως είναι ο αγαπημένος της ομάδας»

«Η Μάντσεστερ Σίτυ και ο Πέπ Γκουαρδιόλα αρρωσταίνουν ήδη στην θέα του Τουχελ, ήρθε σε αυτή την χώρα έπαιξε εναντίον του Πέπ Γκουαρντίολα τρείς φορές και κέρδισε και τα τρία παιχνίδια (τα δύο στα ημιτελικά κυπέλλου με 1-0 εντός έδρας και για την 36η αγωνιστική της Premier League στο 1-2 εκτός έδρας)

Συμπληρώνοντας πως: «Σήμερα o Τούχελ με τον τρόπο που έστησε την ομάδα του ακυρώνει κάθε φόβο απέναντι στην Σίτυ»

Aξίζει να αναφέρουμε πως o 47χρονός προπονητής από το άσημο Κρούμπαχ έχει υπογράφει συμβόλαιο 18 μηνών από το Ιανουάριο.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα βρίσκεται ήδη κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ίδιο θα δηλώνει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τελικό μεταξύ άλλων πως «Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά ίσως έχω νέο συμβόλαιο τώρα… Ετσί τσεκάρετε πρώτα αυτό. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη (Ρομάν Αμπράμοβιτς) στο στάδιο και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή μετά την πρώτη μας συνάντηση»

Καταλήγοντας «πως θα του επιβεβαιώσω πως παραμένω πεινασμένος. Θέλω τον επόμενο τίτλο και αισθάνομαι χαρούμενος ως μέρος αυτού του φιλόδοξου κλάμπ, ένα άρρηκτος σύνδεσμος σε αυτή την δυνατή ομάδα. Αυτό ταιριάζει τέλεια στην πεποίθησή μου και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *