Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Σπανός : Επιθυμούμε την επιστροφή του Ατρομήτου εκεί που τον έμαθε ο κόσμος

Share

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 98α γενέθλιά του, τα οποία συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 16 χρόνων του Σπανού ως πρόεδρο της ομάδας. Με αφορμή τον εορτασμό αυτόν, ο πρόεδρος του Ατρομήτου δήλωσε πως στόχος όλων στην ομάδα είναι η επιστροφή στις θέσεις που τον συνήθισε ο κόσμος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού έγιναν στο επίσημο σάιτ της ομάδας και μεταξύ άλλων ανέφερε πως τις δύο τελευταίες χρονιές έγιναν λάθη τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν και επιπλέον ο δρόμος για τα 100 χρόνια του Ατρομήτου είναι στρωμένος με επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού :

«Πέρασαν 16 χρόνια που οι χαρές ήταν περισσότερες από τις λύπες. Όλοι μαζί καταφέραμε να καταξιώσουμε τον Ατρόμητο ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί οι δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβούν.

Το παράσημο που έχει κερδίσει ο Ατρόμητος είναι ότι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη όταν η ομάδα δεν είναι στις θέσεις των play offs. H ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα αγωνιστικά στάνταρ που έχει συνηθίσει όλος ο κόσμος.

Χρόνια πολλά σε όλη την ”οικογένεια” του συλλόγου, ο δρόμος προς τα 100 χρόνια ας είναι στρωμένος με πολλές επιτυχίες».

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *