Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Σε αναζήτηση στόπερ και τερματοφύλακα

Share

Οι νέες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ είναι γεγονός, καθώς σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την απόκτηση στόπερ αλλά και τερματοφύλακα.

Προς ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών της για τη νέα σεζόν βρίσκεται η ΑΕΚ, με τα επόμενα 24ωρα να είναι καθοριστικά. Οι επιλογές αφορούν σε θέσεις τερματοφύλακα και στόπερ, αλλά ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όσο αφορά στο ζήτημα του τερματοφύλακα, έχουν ξεχωρίσει τρία ονόματα, και οι ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα.

Επιπλέον, η ομάδα του Μιλόγεβιτς κινείται μεθοδικά για να ενισχύσει το δυναμικό της με προσθήκη στόπερ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ενημερωθεί σχετικά τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι και δεν αποκλείεται και ο ίδιος και το γραφείο που συνεργάζεται να εξετάσουν κάποιες περιπτώσεις.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα οι πρώτες μεταγραφές, προκειμένου να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα για τη νέα περίοδο. Στο τραπέζι υπάρχουν και τα ονόματα των Δημήτρη Γούτα, Σίμου Μήτογλου και Αλέξανδρου Παρρά, που θα περάσουν από το μικροσκόπιο του νέου προπονητή.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *