Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερνάντο Τόρες: «Όνειρο» ήταν η επιστροφή του και…πάει

Share

Ο Φερνάντο Τόρες, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media που διατηρεί, δεν επιστρέφει στην ενεργό δράση, αφού η προαναγγελία του αφορούσε μια διαφημιστική καμπάνια.

«Καταλαβαίνω τη ζωή μόνο με έναν τρόπο: παίζοντας. Γι’ αυτό αποφάσισα να επιστρέψω. Θα αποκαλύψω τη νέα φανέλα μου» είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες. Όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο, της Λίβερπουλ και της Τσέλσι, μέσω αυτής της δήλωσης σκόρπισε ενθουσιασμό στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Αδίκως, όπως φάνηκε.

Μπορεί τα ισπανικά ΜΜΕ να άρχισαν να αναζητούν τον πρώτο «σταθμό» του, μετά την επιστροφή, και να κατέληξαν στην Ίμπιζα της Segunda Division, αλλά όπως αποδείχτηκε, η «αποκάλυψη» του Φερνάντο Τόρες δεν αφορούσε τίποτα παραπάνω από μια διαφημιστική καμπάνια.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στα social media:

«Πόσο πιο ωραίο είναι να βλέπεις όλη την υποστήριξη και την αγάπη αυτές τις μέρες. Σήμερα, παγκόσμια ημέρα παιχνιδιού, κάνω αυτό που αρέσει σε κάθε παιδί: να παίζει. Και το κάνω με κάθε τρόπο, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι μια υπέροχη μέρα για όλους και θέλω να δείξω πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τη ζωή και ειδικά για τα μικρά. Ποτέ μην σταματάς να παίζεις. Θέλω να βρουν όλοι τον δρόμο που τους κάνει χαρούμενους μέσω του παιχνιδιού, είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο ή οτιδήποτε άλλο. Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο το βίντεο είναι τόσο σημαντικό. Το παιχνίδι μας βοηθά να μεγαλώσουμε. Σας εύχομαι σε όλους να έχετε μια υπέροχη ημέρα παιχνιδιού».

Φάνης Τσοκανάς 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *