Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενζεμά: Πιστεύω θα μείνει ο Ζιντάν, κανένα θέμα με Ζιρού

Share

Ο Καρίμ Μπενζεμά δήλωσε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον παγκό της Ρεάλ χωρίς τον Ζινεντίν Ζιντάν,ενώ τόνισε πως η σχέση του με τον Ολιβιέ Ζιρού έχει αποκατασταθεί πλήρως. 

Ο Γαλλόαλγερινός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, παίρνοντας ουσιαστικά στις ”πλάτες” του την Βασίλισσα, ώστοσο αυτό δεν ήταν αρκετό με τους Μαδριλένους να τερματίζουν στην δεύτερη θέση της φετινής Λα Λίγκα κάτω απο την συμπολίτισσα και πρωταθλήτρια Ατλέτικο.

Βέβαια στο τέλος της χρονιάς δεν έμεινε παραπονεμένος, καθώς εξαργύρωσε την φετινή χρόνια του με την επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro, εφτά χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα των <<τρικολόρ>>.

Εκεί θα συναντήσει και τον Ολιβιέ Ζιρού, τον οποίο κάποτε ο Μπενζεμά είχε χαρακτηρίσει Go kart  ωστόσο, όπως τόνισε στην Equipe, οι δυο τους χαλάρωσαν και τα είπαν ήρεμα στις φετινές μονομαχίες στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε μια χαρά, θα είμαστε όπως παλιά στο γήπεδο. Τα είπαμε και πρόσφατα στα παιχνίδια που δώσαμε, ήταν χαλαρός κι εκείνος, με συνεχάρη για το γκολ που είχα βάλει στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, όλα ήταν ήρεμα».

Όσο για το θέμα του Ζινεντίν Ζιντάν και το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε: «Δεν βλέπω τη Ρεάλ δίχως τον Ζιντάν στον πάγκο. Για εμένα είναι σαν μεγάλος αδερφός. Μου μιλάει και μου τα λέει όλα με ευθύτητα και ειλικρίνεια είτε τα πράγματα πηγαίνουν καλά, είτε όλα είναι λάθος. Θα δείτε, θα μείνει… Αν φύγει, έφυγε, αλλά νομίζω θα μείνει».

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *