Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκετζέπε: Θέλει να κρατήσει τον Εσίτι

Share

Να διατηρήσει και την νέα χρονιά στο ρόστερ της τον Άντερσον Εσίτι επιθυμεί η ομάδα της Γκετζέπε, με τον Νιγηριανό  πάντως να έχει συμβόλαιο με τον Παόκ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Ή Γκετζέπε θέλει να κρατήσει τον Άντερσον Εσίτι και την νέα χρονιά στην Τουρκία, όμως αυτό θα εξαρτηθεί με το κατά πόσο οι Τούρκοι θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Παοκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ουνάλ Καραμάν έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Γκεζτεπέ την παραμονή του 27χρονου Νιγηριανού μέσου, αλλά όλα θα κριθούν από το οικονομικό.

Ο Εσίτι πραγματοποιήσε 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, σκοράροντας και το πρώτο γκολ της καριέρας του, και σύμφωνα με πληροφορίες απο τους στενούς του ανθρώπους επθυμεί και ο ίδιος την παραμονή του στην Γκετζέπε.

Ο δανεισμός του λήγει στις 30 Ιουνίου και εφόσον δεν προκύψει αγορά, τότε θα πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και μάλιστα με υψηλές αποδοχές που φτάνουν στις 800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *