Type to search

EURO 2020 Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλμπουενά: «Αν ο Μπενζεμά μπορεί να δώσει πράγματα παραπάνω στη Γαλλία, τότε καλώς»

Share

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το προσεχές Euro, με την κυριότερη είδηση να είναι αυτή της επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά μετά από 6 χρόνια, καθώς είχε τεθεί εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ο φορ της Ρεάλ κατηγορείται ότι υποκίνησε πριν λίγα χρόνια τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σχολίασε στο RMC την κλήση του Μπενζεμά καθώς και στο αν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ

“Αν ο Μπενζεμά μπορεί να δώσει πράγματα παραπάνω στη Γαλλία, τότε καλώς. Θα είναι στο γήπεδο και θα παίξει. Είναι απόφαση του προπονητή. Για μένα ο Ντιντιέ είναι νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν η Γαλλία δουλέψει ως ομάδα, θα πούμε ότι κατάφερε να προσαρμοστεί. Αν όχι, δεν θα του ρίξουμε την ευθύνη”.

“Ξέρει πως θα φτιάξει τη λίστα του. Είναι πολύ έξυπνος. Αν με πήρε για να μου πει για την απόφασή του; Όχι. Δεν περιμένω τίποτα από τον Ντιντιέ, τίποτα από κανένα πια. Σήμερα, κάνω τη ζωή μου και περνάω καλά στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω”.

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *