Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαι χαρούμενος από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ»

Share

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Η αρχή δεν ήταν τόσο καλή, σταδιακά βελτιωθήκαμε και πλέον είμαστε σε καλή κατάσταση. Αλλά θα φανεί στον αυριανό αγώνα πως θα είμαστε».

Για το τι θα παίξει ρόλο: «Όλα θα παίξουν ρόλο. Εμείς θα συγκεντρωθούμε απόλυτα στη δουλειά μας, γνωρίζουμε τον αντίπαλο όπως και αυτός εμάς και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά.»

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός: «Την αντίπαλη ομάδα την γνωρίζουμε. Ωστόσο, το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό καθώς είναι ένας τελικός, που μπορεί να έχει παράταση και πέναλτι».

Για τον πρώτο του τελικό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος καθώς είναι ένας από τους στόχους μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι εδώ».

Για το αν το παιχνίδι είναι ευκαιρία κριτικής: «Κριτική πάντα θα έχει η ομάδα. Από τους φιλάθλους μπορώ να τα συγχωρήσω όλα, δυστυχώς γίνεται κριτική από ανθρώπους που δεν ξέρουν. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε. Εμείς το κεφάλι κάτω και δουλειά»

Για την απουσία Ίνγκασον και τη χρήση του Ελ Καντουρί: «Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Ο Ίνγκασον είναι ένας από τους παίκτες που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνισθεί με ενοχλήσεις. Πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνει ένας παίκτης όταν παίζει στον ΠΑΟΚ. Να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί με έχουν βοηθήσει να κάνω τη δουλειά μου πιο εύκολα».

Για τη συμμετοχή Ελ Καντουρί και τη σημασία του Ολυμπιακού: «Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή καθώς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας, ξέρουμε ότι ο διαιτητής είναι καλός οπότε θα το ευχαριστηθούμε και αύριο θα συζητιέται το ότι κέρδισε ο καλύτερος και όχι για άλλα πράγματα.»

Για το αν θα υπάρξουν τακτική: «Αν αλλάξουμε τακτική και ενδεκάδα μπορεί να αλλάξει κάτι. Υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Ξέρουμε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια έχει σημασία να έχεις κρύο μυαλό και καυτή καρδιά».

Για το αν η ομάδα θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια: «Ένας παίκτης το είπε αυτό και μας είπε τη φράση αυτή. Έφαγε μια αγκωνιά και του είπα έβαλες το μαχαίρι στα δόντια»

Για το τι ρόλο θα παίξει το παιχνίδι: «Σε κάθε ομάδα πρέπει να γίνεται ένας απολογισμός στο τέλος. Τι πήγε καλά, καλά και τι πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όσο σημαντικός και να είναι αυτός»

Για το αν δόθηκε έμφαση στην πνευματική προετοιμασία: «Προσπαθούμε να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές 100% έτοιμοι την ημέρα του αγώνα, σωματικά και πνευματικά»

Για την παρουσία κόσμου στην προπόνηση: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Πάντα θα είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με στήριξε είτε είμαι εδώ είτε όχι. Ακόμη και για αυτούς που δεν με στηρίζουν. Δεν μπορούν να μας γουστάρουν όλοι».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *