Type to search

Κεντρική ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αποθέωση οπαδών σε Γκαρσία και παίκτες

Share

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην σημερινή προπόνηση, καθώς οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας και αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό τιμ ζητώντας την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλησαν να βρεθούν κοντά στην ομάδα λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Αθήνα ντοπάροντάς του ψυχολογικά με συνθήματα ενόψει του αυριανού τελικού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί τελικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων, παρά τα όσα είχαν ακουστεί περί παρουσίας κόσμου.

Το απόγευμα ο Δικέφαλος του Βορρά θα πετάξει για την Αθήνα, με πτήση τσάρτερ. Το θετικό για τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι μετά τα διαγνωστικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα λόγω ενός κρούσματος κορωνοϊού, δεν βρέθηκε κάποιο άλλο μέλος θετικό στον ιό, φέρνοντας έτσι ανακούφιση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Σήμερα στη 13:00, θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη πριν τον τελικό, όπου θα μιλήσουν ο Γκαρσία και ο Βιεϊρίνια.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *