Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Προημιτελικά στη Λυών, ημιτελικά στη Γενεύη…

Share

Δίχως το πολύ σπουδαίο ντέρμπυ, τα δύο τουρνουά συνεχίζουν στις τελικές φάσεις τους…

 

Ξεκινώντας από τη Γαλλία λόγω Στέφανου Τσιτσιπά, ο Έλληνας Πρωταθλητής αντιμετωπίζει στο δεύτερο ματς της ημέρας στο κεντρικό court τον Γιοσιχίτο Νισιόκα. Ο συμπατριώτης μας είναι το φαβορί, ωστόσο ο Ιάπωνας πέτυχε σπουδαία νίκη εχθές αφήνοντας εκτός τον Γκαέλ Μονφίς, και στην πρώτη φάση είχε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία κόντρα στον φορμαρισμένο Ούγκο Ουμπέρ. Το χώμα ,σίγουρα, δεν είναι μια επιφάνεια που ταιριάζει στον Νισιόκα, ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμηθεί ούτε μια στιγμή. Τέλος, να αναφέρουμε πως θα είναι η πρώτη συνάντηση τους στο tour.

Όποιος προκριθεί από την παραπάνω αναμέτρηση, θα βρει απέναντι του τον νικητή του Μουσέττι-Μπέντενε. Μια αμφίρροπη αναμέτρηση, η οποία δίνει την ευκαιρία και στους δύο να φτάσουν στα ημιτελικά. Ο Μουσέττι παρά τις δηλώσεις προ μηνός ότι στο χώμα θα κάνει…ζημιές, δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του και έφτασε εδώ μετά από δύο σπουδαίες μεν, αλλά δύσκολες νίκες στα τρία σετ ενάντια σε Αλιασίμ, Κόρντα. Ο Μπέντενε από μεριάς του άφησε εκτός εύκολα τον Γκοφάν που βρέθηκε σε κακή μέρα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, τα απόλυτα αουτσάιντερ των χθεσινών αναμετρήσεων θα βρεθούν απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση. Αναφερόμαστε σε Κάμερον Νόρι και Άρθουρ Ρίντερκνεχ, που απέκλεισαν Ντόμινικ Τιμ και Γιάνικ Σίννερ! Ελάχιστοι θα πίστευαν ότι θα έχουμε έκπληξη χθες, πόσω μάλλον δύο στη σειρά!

Τέλος, Ρισάρ Γκασκέ κ’ Κάρεν Κατσάνοφ θα μπουν ως τρίτο ζευγάρι στο κεντρικό court με τον νικητή να είναι σε θέση φαβορί στα ημιτελικά με τον νικητή του Νόρι-Ρίντερκνεχ. Δύο διαφορετικού στυλ παίχτες με το Head-to-Head να είναι στο 0-0, αφού θα είναι η πρώτη συνάντηση τους.

Court Central,11:30
(Alt) Country Flag Lorenzo Musetti VS Country Flag
Ακολουθεί:
Country Flag Yoshihito Nishioka VS (2) WC Country Flag
Ακολουθεί:
Country Flag Richard Gasquet VS (8) Country Flag
Ακολουθεί:
Country Flag Cameron Norrie VS (LL) Country Flag

 

Ημιτελικά στην Ελβετία, δίχως Ρότζερ…

Gonet Geneva Open | VIP Experiences

Το 250άρι της Γενεύης δεν ταλαιπωρήθηκε από τον καιρό εχθές, με αποτέλεσμα ο προγραμματισμός να συνεχίζεται κανονικά με τη διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης. Στο πρώτο ματς, ο ‘χωματάς’ Κάσπερ Ρούουντ έκανε την εύκολη ανατροπή ενάντια στον Κέπφερ, και θα δικεδικήσει την πρόκριση απέναντι σε έναν άλλο ‘χωματά’, τον έμπειρο Πάμπλο Αντούχαρ. Ο Ισπανός μετά την τεράστια έκπληξη αποκλείοντας τον Φέντερερ, πέτυχε και χθες την ανατροπή με τον Ελβετό νεαρό Στράικερ, φτάνοντας ως εδώ…

Στο άλλο ματς ο Ντένις Σαποβάλοφ βρίσκει απέναντι του έναν τρίτο συνεχόμενο αντίπαλο που είναι ειδικός του χώματος. Χθες πέτυχε δύο νίκες σε μια μέρα απέναντι σε Μάρκο Τσεκινάτο κ’ Λάζλο Ντζερε, ενώ ο Κουέβας ολοκλήρωσε τη νίκη επί του Φονίνι σε ένα ματς που είχε διακοπεί την Τετάρτη, πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ παίρνοντας τους πόντους στα κρίσιμα σημεία…

CENTER COURT, 14:00
Country Flag Pablo Andujar VS (3) Country Flag
Όχι πριν τις 16:00
(Q) Country Flag Pablo Cuevas VS (2) Country Flag

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *