Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: 2-0 και μια ανάσα από τον τίτλο

Share

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 11-9 στο «Πέτρος Καπαγέροφ»,έκανε το 2-0 και πλέον απέχει μία νίκη,ώστε να κατακτήσει το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σε ένα ακόμα παιχνίδι τον Γενηδουνιά που σημείωσε 5 τέρματα,ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 11-9 στον δεύτερο τελικό που διεξήχθη στον Πειραιά.

Οι Πειραιώτες έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και προηγήθηκαν από το πρώτο οκτάλεπτο με 4-2 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 6-4.Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και οι ερυθρόλευκοι με πολλές λύσεις αλλά και ευστοχώντας σε 2 πέναλτι με Ντάουμπε και Γενηδουνιά αντίστοιχα επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους,φτάνοντας στο τελικό 11-9.

Επόμενο ραντεβού για τις 2 ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου στον Λαιμό,όπου σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού,οι ερυθρόλευκοι θα στεφθούν πρωταθλητές για ένατη διαδοχική χρονιά και 35η συνολικά.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 4-3, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 2, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *