Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για την στέψη ο Ολυμπιακός

Share

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βουλιαγμένη στον Πειραιά(18:30) και θέλει την νίκη για να κατακτήσει το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα και 12ο στην ιστορία του.

Στέψη ή παράταση.Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη κονταροχτυπιούνται στο “Πέτρος Καπαγέροφ”,με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται 2-0 στην σειρά των τελικών και να απέχουν μία νίκη μακριά από τον τίτλο.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης,θέλουν το πρωτάθλημα για να κατακτήσουν το ιστορικό τρεμπλ και να πανηγυρίσουν τον όγδοο σερί τίτλο από το 2014 μέχρι σήμερα.Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη,έχοντας κατακτήσει και το κύπελλο την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον ίδιο αντίπαλο,φιλοδοξούν μέσα σε μία εβδομάδα να επικρατήσουν της ομάδας των νοτίων προαστίων για τέταρτη φορά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η Βουλιαγμένη από την πλευρά της,θα προσπαθήσει να την “σπάσει” στον Ολυμπιακό,να μεταφέρει την σειρά στον Λαιμό και να παρατείνει την αγωνία για την ανάδειξη του πρωταθλητή.Αξίζει να αναφερθεί πως την δεδομένη χρονική στιγμή αμφότερες οι ομάδες,έχουν στην συλλογή τους από 11 τρόπαια,με αποτέλεσμα όποια το κατακτήσει να φτάνει πρώτη τα 12 πρωταθλήματα Ελλάδος.

Πρώτο σπριντ στο Παπαστράτειο στις 18:30 λοιπόν,με την ευχή όλων να απολαύσουμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και τον καλύτερο να επικρατήσει

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *