Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ιβ Μπισουμά: ζήτησε επίσημα την αποχώρησή του από την Μπράιτον.

Share

Ο αμυντικός χαφ, με καταγωγή από το Μάλι, έκανε γνωστή στην διοίκηση της Μπράιτον την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ρόστερ των «γλάρων» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρόλο που το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2023, ο 24χρονος μέσος δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να αγωνίζεται πια για την Μπράιτον, με ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και η Λίβερπουλ να κοιτάζουν έντονα την περίπτωσή του. Ο Μπισουμά με τις επιδόσεις έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα την χρηματιστηριακή του αξία, μιας και αυτή αγγίζει σήμερα τα 17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε ενδεχόμενο καλοκαιρινής του πώλησης το ποσό της μεταγραφής ενδέχεται να φτάσει τις 40 εκατ. λίρες. Τόσο κοστολογείται από την Μπράιτον, η οποία τον έκανε δικό της το 2018, όταν και τον αγόρασε από την Λιλ έναντι 16,9 εκατ. ευρώ, την στιγμή που άξιζε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μόλις 8 εκατομμύρια.

Στην Μπράιτον, ως βασικός και αναντικατάστατος μοχλός, μετρά 93 παιχνίδια (6,685’) σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας συνολικό απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ κατά την διάρκεια της τρίχρονης παρουσίας του με την φανέλα των «γλάρων».

Επιμέλεια κειμένου: Κουτρουμάνης Ιωάννης.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *