Type to search

NBA Κεντρική ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ορλάντο Μάτζικ αρωγοί στην προσπάθεια εμβολιασμού της Φλόριντα

Share

Η ομάδα της Φλόριντα ήρθε σε συμφωνία με την AdvertHealth για να ξεκινήσουν εμβολιασμοί φιλάθλων που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια στο Amway Center από 13 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματούχων στην πολιτεία υπάρχουν περισσότερα από 2.2 εκατομμύρια κρούσματα Covid19 με περίπου 135 χιλιάδες εξ αυτών να καταγράφονται στην Orange County που βρίσκεται το Ορλάντο. Η ομάδα αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στην επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμών και συνεργάζεται με την AdventHealth για την παροχή εμβολίων σε φιλάθλους. Αναμένεται να σωθούν πολλές ζωές μέσα από αυτή την πρωτοβουλία με τον στόχο που έχει τεθεί να ανέρχεται σε 2.300 εμβόλια την εβδομάδα.

Ο κόουτς Στιβ Κλίφορντ έχασε αρκετά παιχνίδια της ομάδας λόγω του Covid19 όμως ευτυχώς όπως είπε ο ίδιος δεν εμφάνισε συμπτώματα και πέρασε ήπια την καραντίνα του επειδή είχε ήδη εμβολιαστεί και ο οργανισμός του είχε άμυνες.

Όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν δωρεάν και τις 2 δόσεις του εμβολίου της Moderna εντελώς δωρεάν στην έδρα της ομάδας με τη δεύτερη δόση να χορηγείται στις 10 Ιουνίου. Οι Μάτζικ ακολουθούν το παράδειγμα και άλλων ομάδων που διοργάνωσαν ήδη, ή διοργανώνουν εμβολιασμούς σε συνεννόηση πάντα με τοπικούς αξιωματούχους και υγειονομικούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *