Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Η Λα Λίγκα ξεκινάει έρευνα για το δείπνο της ομάδας στο σπίτι του Μέσσι

Share

Λα Λίγκα και Κυβέρνηση της Καταλονίας θα ξεκινήσουν έρευνα για το δείπνο που παρέθεσε ο Μέσσι στο σπίτι του σε όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα καθώς ο αριθμός των παρευρισκομένων υπερέβη τον επιτρεπόμενο από τους νόμους για την εξάπλωση του κορονοϊού. 

Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 3-2 από την έδρα της Βαλένθια, παρέμεινε στο μείον δύο από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποδέχεται το Σάββατο στο απόλυτο ντέρμπι τίτλου.

Ο Λιονέλ Μέσσι, σε μια κίνηση για να φέρει πιο κοντά όλη την ομάδα εν όψει της κρίσιμης τελικής ευθείας, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές των μπλαουγκράνα στο σπίτι του όπου και τους παρέθεσε ένα δείπνο. Ωστόσο, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν καθώς στην εποχή του κορονοϊού δεν επιτρέπονται οι μεγάλες συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.

Η Λα Λίγκα δεν έμεινε αμέτοχη και ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει έρευνα που θα αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές και όχι το σύλλογο της Μπαρτσελόνα. Το ίδιο θα πράξει και η Κυβέρνηση της Καταλονίας, η οποία έχει θέσει συγκεκριμένο όριο στα επιτρεπόμενα άτομα σε δημόσιες συναθροίσεις, το οποίο φυσικά δεν ίσχυσε στο συγκεκριμένο δείπνο. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της καταλανικής κυβέρνησης, Πέρε Αραγονές: «Τα σημαντικά και διάσημα πρόσωπα θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στην κοινωνία»

Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε αναπάντητες τις παραπάνω κατηγορίες λέγοντας πως επρόκειτο για ένα καθαρά ιδιωτικό δείπνο και δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία αφού οι παίκτες ζουν συνεχώς σε μια φούσκα που περιλαμβάνει καθημέρινα τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *