Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

«Δένει» τον Πέρκινς το ESPN

Share

Μέλος του ESPN παραμένει ο Κέντρικ Πέρκινς. Το δίκτυο εθνικής εμβέλειας τον ανανέωσε με πολυετή συμφωνία.

Ο Κέντρικ Πέρκινς στα νιάτα του ήταν ένας σκληροτράχηλος αμυντικός που μπορούσε να κάνει τη ζωή δύσκολη οποιουδήποτε σέντερ μάρκαρε. Μεταξύ άλλων έπαιξε 7 χρόνια στη Βοστόνη με την οποία κατέκτησε και  το δαχτυλίδι του 2008. Μετά την απόσυρσή του το 2019, άρχισε να συνεργάζεται με το ESPN για εμφανίσεις και αναλύσεις θεμάτων επικαιρότητας του ΝΒΑ σε διάφορες εκπομπές.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε μπροστά στο φακό φρόντισε να δείξει το πρόσωπο που ξέραμε όλοι υπό διαφορετική συνθήκη. Εξακολούθησε να παραμένει ωμός κι αληθινός, όπως ήταν άλλωστε και εντός παρκέ. Δεν τον ένοιαζε πως θα ακουστεί αρκεί να πει αυτό που σκέφτεται όπως ακριβώς το σκέφτεται.

Αυτή η προσέγγιση βέβαια τον φέρνει πολλές φορές στο επίκεντρο κριτικής από ανθρώπους εντός κι εκτός λίγκας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το τρολάρισμα του από τον Τζαμάλ Μάρεϊ όταν είπε πως ο Κρις Πολ θα έπρεπε να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την κατάκτηση του βραβείου του mvp για τη φετινή σεζόν και όχι ο Νίκολα Γιόκιτς, συμπαίκτης του Καναδού.

Ο ίδιος το ξέρει ότι ενίοτε μιλάει αργά και φαίνεται σαν ένας τύπος από την επαρχία όμως ουδόλως τον απασχολεί αφού όπως λέει αυτό ακριβώς είναι, ένα παιδί από το Μπιούμοντ του Τέξας. Ο παλαίμαχος σέντερ αναμένεται να συνεχίσει εμφανίσεις στα The Jump, HoopStreams, FirstTake, SportsCenter, GetUpESPN.

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *