Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Επίσημη καταγγελία της Ξάνθης για την “φιλοξενία” της στην Ρόδο

Share

Η Ξάνθη προέβη σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία της Ρόδου για προπηλακισμούς και για τα νερά που προσφέρθηκαν στην ομάδα.

Οι Ακρίτες έχουν σοβαρά παράπονα -τα οποία πήραν και την μορφή επίσημης καταγγελίας- από την φιλοξενία στην Ρόδο  τόσο κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο, όσο και κατά την άφιξη της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας”.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στην έδρα του Διαγόρα 1-0 ,και σε συνδυασμό με τις ήττες του Ιωνικού και Λεβαδειακού από  Κισσαμικό και Εργοτέλη αντίστοιχα πλησίασαν, στο -2 από την κορυφή της Super League 2, ωστόσο η παραμονή τους στο νησί δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία  οι άνθρωποι της ομάδας, εχθές το βράδυ, άγνωστοι πέταξαν κροτίδες και βαρελότα έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ σήμερα μόλις έφτασε η ομάδα στο γήπεδο προπηλακίστηκε από συγκεντρωμένους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά και χάρη στην παρέμβαση ορισμένων αποφεύχθηκαν χειρότερα.

Στην καταγγελία, επίσης σημειώνεται, πως τα νερά που τους προσφέρθηκαν είχαν μικρές τρύπες  και για αυτό στην Ξάνθη προμηθεύτηκαν άλλα. Πήραν δείγματα με σκοπό να πραγματοποιηθούν εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ αυτός που μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου για να καταγγείλει τα γεγονότα ήταν ο team manager, Κώστας Τσαλίκης.

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *