Type to search

Κεντρική ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Λύγισε τον Απόλλωνα σε θρίλερ και πήρε το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός

Share

O Oλυμπιακός επικράτησε με 12-11 του Απόλλωνα Σμύρνης κάνωντας το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος πόλο.

Με μεγάλη δυσκολία επικράτησε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό για την Α1 του πόλο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά. Το ματς ήταν θρίλερ μέχρι το φινάλε και χρειάστηκε η μεγάλη απόκρουση  του Ζερβεδά σε πέναλτι του Γούνα, για να επικρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην σειρά και χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να προκριθεί στον τελικό. Επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων την Παρασκεύη 7/5.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-5 στο ημίχρονο, όμως φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν αρχικά σε 8-8,9-9 και στην συνέχεια σε 11-11, παρά την διαφορά δύο τερμάτων που απέκτησαν οι «πειραιώτες». Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μουρίκης λίγο πριν το χαμένο πέναλτι του Γούνα.

Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ο Γενηδούνιας με 7 τέρματα, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σολανάκης με 5.

Τα οκτάλεπτα: 4-3,4-2, 2-4, 2-2.

Ολυμπιακός: (Βλάχος) – Ζερβεδάς, Ντάουμπε (1), Σκουμπάκης, Γενηδούνιας (7), Αργυρόπουλος, Κανακάκης(2), Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης , Μουρίκης(1),Καπότσης, Χρυσοσπάθης(1), Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης: (Νίκος Δεληγιάννης)- Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης (1),Κίτσος, Τοράκης, Μοσκόφ (3), Βιτέλλας(1), Μπόουεν, Γούνας (1), Γωνιωτάκης, Σολανάκης (5), Δραγώνας, Φέγγος.

Μιχάλης Παυλόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *