Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Σούπερλιγκ 2 – πλέι-οφ: Τεράστιο διπλό για Λεβαδειακό και όλα ανοιχτά για την πρώτη θέση

Share

Ο Λεβαδειακός με γκολ του Μυτίδη στις καθυστερήσεις έφυγε με τεράστια νίκη (3-2) από την έδρα του Ιωνικού για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερλιγκ 2 και μείωσε στο τρίποντο την απόσταση από την κορυφή. Ισοπαλία για την Ξάνθη, τρίποντο ελπίδας για Εργοτέλη.

Ιδανικότερο ξεκίνημα στα πλέι-οφ της Σούπερλιγκ 2 δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Λεβαδειακός. Στον πρόωρο τελικό ανόδου απέναντι στον Ιωνικό, οι Βοιωτοί έφυγαν με τεράστιο διπλό, επικρατώντας με 3-2 στην Νίκαια. Απόλυτος ήρωας για την ομάδα του Σανίνο ήταν ο Μυτίδης που με γκολ στο 90+2΄ χάρισε το υπερπολύτιμο τρίποντο στον Λεβαδειακό, ο οποίος μείωσε πλέον την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος.

Στα δύο υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ξάνθη ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 απέναντι στα Χανιά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν με την σειρά τους σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, μειώνοντας απλώς την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη με 3-1 στο Παγκρήτιο απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου και έφτασε τους 39 βαθμούς, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για την κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής πλέι-οφ:

Ιωνικός – Λεβαδειακός 2-3 (Ματσούκας 48΄, Μανάλης 79΄- Κονέ 1΄, Μαρίνος 63΄, Μυτίδης 90+2΄)

Ξάνθη – Χανιά 1-1 (Παπάζογλου 58΄ – Διαμαντόπουλος 45+3΄)

Εργοτέλης – Διαγόρας Ρόδου 3-1 (Κοκίνης 3΄, Μανουσάκης 82’, Κόνραντ 87΄ – Μπαστακός 23΄)

 

Βαθμολογία:

 

 

Επόμενη αγωνιστική – 2η (5/5 – 15:30)

Χανιά – Ιωνικός

Διαγόρας Ρόδου – Ξάνθη

Λεβαδειακός – Εργοτέλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *