Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόλσκιερ: “Δεν είμαστε ακόμη στον τελικό- Πρέπει να βελτιωθούμε”

Share

Περαιτέρω βελτίωση στην αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιδιώκει ο προπονητής των “μπέμπηδων”, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενόψει της ρεβάνς με την Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να κέρδισε με το επιβλητικό 6-2 τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν είναι ικανοποιημένος απ΄ την κατάσταση της ομάδας του. Ο Νορβηγός τεχνικός, τόνισε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του πρέπει να παίξει ένα καλό παιχνίδι στη ρεβάνς στη Ρώμη, γιατί ουσιαστικά τίποτα δεν έχει κριθεί.

«Θέλουμε να νικήσουμε και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωθούμε. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι. Δεν είμαστε στον τελικό. Πριν από λίγα χρόνια η Ρόμα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σόλσκιερ, ενθυμούμενος τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρόμα τη σεζόν 17/18 του Champions League. Σε εκείνον τον αγώνα, η Μπαρτσελονα είχε κερδίσει στο Καμπ Νου την Ρόμα με 4-1, ωστόσο, αποκλείστηκε στη ρεβάνς, καθώς η Ρόμα κέρδισε με 3-0 και πήρε την πρόκριση.

Όσον αφορά στα πρόσφατα γεγονότα της διαμαρτυρίας των φιλάθλων των “κόκκινων διαβόλων” στον αγωνιστικό χώρο του Όλντ Τράφορντ, που οδήγησε στην αναβολή του ντέρμπι με την Λίβερπουλ, ο Σόλσκιερ δήλωσε: «Μίλησα με τους ιδιοκτήτες, μου ζήτησαν συγγνώμη προσωπικά και στους φιλάθλους. Όπως είπα, είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στους αγώνες. Είχα πάντα μια εξαιρετική σχέση με τους ιδιοκτήτες. Όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώσουν ειρηνικά, δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσουμε τα όρια».

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *