Type to search

BCL ΜΠΑΣΚΕΤ

Δέδας: «Να βγάλουμε τον αντίπαλο έξω από τις συνήθειες του»

Share

Για την παρουσία της Χάποελ Χολόν στο Final-8 του φετινού BCL και τον αγώνα με την κάτοχο του τροπαίου μίλησε ο προπονητής της ομάδας και εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ στη φετινή διοργάνωση, Στέφανος Δέδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για εμάς, ο βασικός τόχος ήταν να περάσουμε στην δεύτερη φάση του BCL, κάτι που η ομάδα μας δεν είχε καταφέρει ποτέ. Αλλά στην πορεία είδαμε ότι νικούσαμε και νικούσαμε, κάναμε κάποια πολύ μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας, ήμασταν πολύ πεινασμένοι να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε. Και είμαστε πιο πεινασμένοι πια. Και με τεράστιο κίνητρο γιατί παίζουμε με τους πρωταθλητές του BCL της προηγούμενης σεζόν. Ο τρόπος που παίζουμε ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολος για τους αντιπάλους μας, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας, να βγάλουμε τον αντίπαλο έξω από τις συνήθειές του. Ελπίζω οτι με τα όπλα μας θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας και ο Θεός το θέλει μπορεί να έχουμε ένα καλό παιχνίδι με την Μπούργος», είπε αρχικά ο Δέδας.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι οι μονοί αγώνες του Final-8 είναι ευνοϊκοί για την ομάδα του: «Ξέρουμε από την πρώτη μέρα ότι θα έχουμε μικρό ροτέισιον. Το γεγονός ότι παίζουμε νοκ άουτ αγώνες είναι καλό για εμάς. Ακόμα κι αν οι παίκτες μου έχουν 0/10 σουτ στην αρχή, θα τους εμπιστευτώ, γιατί ίσως στο τέλος να σκοράρουν το κρίσιμο σουτ. Κι αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν ήταν μία σειρά αγώνων θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σε έναν αγώνα, αν μάλιστα βρούμε και τον αντίπαλο σε όχι καλή μέρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι αβαντάζ για εμάς. Ισως του χρόνου να σας πω αν χρειάζομαι περισσότερους παίκτες ή όχι».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Μπούργος: «Αυτό που φοβάμαι περισσότερο από την Μπούργος είναι το γεγονός ότι έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από αυτούς μπορεί να είναι το κλειδί για την ομάδα του. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για τον Μπενίτε ή τον Μακ Φάντεν. Η Μπούργος μπορεί να εμφανίσει πολλούς παίκτες που να παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε προσαρμογές».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *