Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

Share

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για ακόμη μια φορά την ΑΕΚ στο Γ.Καραισκάκης (5η σερί) με 2-0. Παρ’ ολ ‘ αυτά ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝOVA

«Η διαφορά βρίσκεται εκεί, ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Ειμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ», σχολίασε αρχικά. Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν στην ουσία σε όλο το γήπεδο είναι δύσκολο. Οταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα δεν ακολουθεί, σιγά – σιγά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Εχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ».

Ενώ τέλος στην ερώτηση που τέθηκε σχετικά με τον ρόλο που έπαιξαν οι τρεις συνεχόμενες αλλαγές του Μαρτίνς

«Στην έναρξη του δεύτερου μέρους οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Και αυτοί που βγήκαν επίσης. Εχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Οταν έγινε το 1-0 πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε αιχμές προς την ΕΠΟ για το πρόγραμμα του Κυπέλλου

«Θέλω να τονίσω ότι για μια ακόμα χρονιά, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν μια περισσότερη ημέρα προετοιμασίας, ενώ εμείς θα παίξουμε νωρίτερα. Οι αρμόδιοι δεν πήραν πάλι τις σωστές αποφάσεις για την προετοιμασία κάθε ομάδας. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, αν και θα μας λείψει μια ημέρα παραπάνω για την προετοιμασία και την τακτική μας. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί επαναλαμβάνεται αυτή η απόφαση. Σε καθε περίπτωση πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Θέλουμε, φυσικά, να προκριθούμε και όπως φάνηκε στον πρώτο ημιτελικό, χρειάζεται προσοχή από τον Ολυμπιακό για να φτάσουμε στον τελικό» .

Για τον αγώνα:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και το αποτέλεσμα. Κάναμε καλή αρχή, με ενέργεια και πάθος και συνολικά δώσαμε καλή απάντηση για το κίνητρο μας να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά που συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με την παραμονή του Μπρούμα μετά απο ακόμα μια φοβερή εμφάνιση με τους ερυθρόλευκους

«Δεν υπάρχουν μόνο τα αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια για την παραμονή του παίκτη. Υπάρχει και το οικονομικό σκέλος που πρόκειται να συζητηθεί πρώτα εσωτερικά στην ομάδα».

Τέλος για την αγάπη του κόσμου και το “εικονικό” sold out ενόψει φιέστας

«Αυτό είναι το μεγαλείο των φιλάθλων του Ολυμμπιακού. Όποτε τους χρειαζόμαστε είναι παρόντες».

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *