Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λα Λίγκα: “Κλείδωσε” τη θέση της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σεβίλλη , νίκη 2-1 για την Θέλτα απέναντι στην Οσασούνα

Share

Επαγγελματικές νίκες πέτυχαν Σεβίλλη και Θέλτα παρά το 2-1 που δείχνει ο πίνακας του σκορ. Και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα της Ανδαλουσίας.

 

Σεβίλλη 2-1 Γρανάδα

Η Σεβίλλη ήταν κυρίαρχος του αγώνα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είχε τη μπάλα στα πόδια της και τελικά να ανοίξε το σκορ από την άσπρη βούλα με τον Ιβάν Ράκιτιτς στο 16ο λεπτό, σημειώνοντας το τρίτο του προσωπικό γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 53ο λεπτό για τους Σεβιγιάνους, με τον Πάπου Γκόμεζ να συνεργάζεται με τον συμπατριώτη του Οκάμπος, και αυτός να στέλνει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Ρούι Σίλβα και να σημειώνει το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ενώ οι ομάδες ήταν συμβιβασμένες με το 2-0, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο 90ο λεπτό πέναλτι  και ο Ρομπέρτο Σολδάδο μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες και μόνο ελπίδες στη Γρανάδα για τα τελευταία λεπτά.  Με αυτή τη νίκη η Σεβίλλη έφτασε τους 70 βαθμούς και κλείδωσε και μαθηματικά την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Οι ενδεκάδες:

 

Σεβίλλη: (4-3-3) 

Μπόνο, Χέσους Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Πάπου Γκόμεζ, Σούσο, Οκάμπος, Λουκ Ντε Γιόνγκ (Εν-Νεσύρι 59′, Χορδάν 59′, Όλιβερ Τόρες 73′, Γκουντέλι 86′, Φράνκο Βάσκεζ 86′)

 

Γρανάδα: (4-2-3-1)

Ρούι Σίλβα, Κάρλος Νέβα, Χερμάν Σάντσεθ, Νεχουέν Πέρεζ, Βίκτορ Ντίαζ, Γιανγκέλ Ερέρα, Γκοναλόν, Φουλκιέ, Κένεντι, Πουέρτας, Χάβιερ Σουάρεζ (Ματσίς 46′, Κίνι 46′, Μοντόρο 59′, Σολδάδο 68′, Μολίνα 72′)

 

 

Θέλτα 2-1 Οσασούνα 

Σε ένα αρκετά μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο στο Μπαλαίδος με λίγες φάσεις και για τις δύο ομάδες έληξε  1-0 μετά από μία τρομερή αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ο Σάντι Μίνα πάσαρε στον Ιάγκο Άσπας, και αυτός πλάσαρε στη γωνία του Σέρχιο Ερέρα για να γράψει το 1-0. Αυτό ήταν το 13ο γκολ του Άσπας στη φετινή Λα Λίγκα. Το 2-0 ήρθε από τον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό Τζέισον Μουρίγιο με σκαστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ντένις Σουάρεθ. Η Οσασούνα δεν τα παράτησε και μείωσε στο σκορ με τον Ρομπέρτο Τόρες από τα έντεκα μέτρα στο 77ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη η Θέλτα θα προσπεράσει την Οσασούνα και θα πάει εκείνη στην 9η θέση με 41 πόντους. Μόλις έναν βαθμό πίσω από την Γρανάδα.

 

Οι ενδεκάδες:

 

Θέλτα: (4-1-3-2)

Ιβάν Βιγιάρ, Μάγιο, Μουρίγιο, Αιντού, Φοντάν, Ταπία, Μπράις Μέντεθ, Ντένις Σουάρεθ, Νολίτο, Σάντι Μίνα, Άσπας (Κέβιν Βάσκεζ 7′, Σολάρι 61′, Μπελτράν 61′, Αρόν Μαρτίν 82′, Νέστορ Αραούχο 82′)

 

Οσασούνα: (4-3-3)

Σέρχιο Ερέρα, Χουάν Κρουζ, Ουνάι Γκαρθία, Ραμάλιο, Ρονκάγλια, Όιερ, Μπράσανατς, Μονκαγιόλα, Ρουμπέν Γκαρθία, Κίκε Μπάρχα, Μπούντιμιρ (Γιόνι 46′, Μάνουελ Σάντσεθ 46′, Ρομπέρτο Τόρες 51′, Άβιλα 73′, Γκαγιέγκο 74′)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *