Type to search

Κεντρική

Βιγιαρεάλ 1-2 Μπαρτσελόνα: Νίκη με ανατροπή οι Καταλανοί

Share

Σημαντικό τρίποντο για τους Μπλαουγκράνα στο Κεράμικα. Έφτασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη 2η θέση η Μπαρτσελόνα χάρη στον Γκριεζμάν και τώρα περιμένει το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι πρώτη με δύο βαθμούς περισσότερους.

 

Ο αγώνας:

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ από το πουθενά με τον Σάμου Τσουκουέζε στο 26′. Μία πολύ ωραία κάθετη από τον Πάου Τόρες που έβγαλε τετ α τετ τον Νιγηριανό χαφ και αυτός πέρασε τον Τερ Στέγκεν και έγραψε το 1-0 για το “κίτρινο υποβρύχιο”. Το υπέρ της 1-0 δεν κράτησε και πολύ γιατί στο 28′ ο Αντουάν Γκριεζμάν “κρέμασε” με εκπληκτικό τρόπο τον Σέρχιο Ασένχο και ισοφάρισε σε 1-1. Μόλις επτά λεπτά αργότερα, μία λάθος πάσα του Φόιθ έβγαλε τον Γκριεζμάν φάτσα με το τέρμα και ανέτρεψε το σκορ σε 1-2. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βγήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, αφού στο 65ο λεπτό έμειναν με 10 παίχτες μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μάνου Τριγκέρος στον Λιονέλ Μέσσι. Τελικά, τα δύο γκολ του Γκριεζμάν έδωσαν ήταν αρκετά για να νικήσει η Μπαρτσελόνα.

 

 

Οι ενδεκάδες:

 

Βιγιαρεάλ: (4-4-2)

Ασένχο, Φόιθ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Αλμπέρτο Μορένο, Τσουκουέζε, Καπού, Παρέχο, Τριγκέρος, Ζεράρντ Μορένο, Αλκάθερ (Κοκλάν 60′, Εστουπινιάν 60′, Μόι Γκόμεθ 77′, Γέρεμι Πίνο 90′, Μάριο Γκασπάρ 90′)

 

Μπαρτσελόνα: (3-1-4-2)

Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Πικέ, Μινγκέθα, Μπουσκέτς, Άλμπα, Ντεστ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Πέδρι, Μέσσι, Γκριεζμάν (Σέρτζι Ρομπέρτο 46′, Μορίμπα 64′, Ουσμάν Ντεμπελέ 80΄, Ρόναλντ Αραούχο 88′

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *