Type to search

ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Λύρατζης: «Είμαστε 100% αποτελεσματικοί- “Τελικός” το ματς με την ΑΕΚ»

Share

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (0-0) στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των Play off της Σούπερ Λιγκ.

Στην αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, έπειτα από την λευκή ισοπαλία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (0-0), αναφέρθηκε ο Λευτέρης Λύρατζης,, στα κανάλια της NOVA. Τόνισε την αποτελεσματικότητα την οποία έχει ο “δικέφαλος του βορρά” στα τελευταία παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον “τελικό” με την ΑΕΚ, την Μεγάλη Πέμπτη, αγώνας που θα κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχετικά με τα clean sheets σε τρία σερί παιχνίδια: «Το μηδέν πίσω είναι πάντα πολύ σημαντικό. Το καταφέραμε για Τρίτη συνεχόμενη φορά. Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, κοιτάς να το βελτιώσεις. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, όπως και τα δύο προηγούμενα, δηλαδή συμπαγείς στην άμυνα και να καταφέρουμε να σκοράρουμε μπροστά. Θα επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης, σε έναν «τελικό» όπως είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ»

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει η αποτελεσματικότητα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τεράστιο, γιατί όλοι έδιναν το 100% συνέχεια. Σε κάποια παιχνίδια απλά δε μας έβγαινε. Τώρα, αρχίζει και μας βγαίνει αυτό που δουλεύει ο κόουτς στην προπόνηση. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί πολλοί παίκτες είναι καταπονημένοι. Έχουν απομείνει λίγα παιχνίδια και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είχα ένα χτύπημα στο τέλος, με επηρέασε και το ότι είχα να παίξω αρκετό καιρό. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Μου έλειπε αγωνιστικός ρυθμός, αλλά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω»

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *