Type to search

Κεντρική

Στην πεντάδα των πασέρ του Προμηθέα ο Γκραντ

Share

Ο Τζέριαν Γκραντ κατάφερε να μπει στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας του στην Basket League, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:« Δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων εμφανίσεων του, όμως ο Τζέριαν Γκραντ έφτασε μέσα από το σημερινό παιχνίδι σε κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

Με τις τέσσερις ασσίστ που μοίρασε, μπήκεστην πρώτη πεντάδα των πασέρ του Προμηθέα στην Βasket League. O Aμερικανός γκαρντ έφτασε τις 94 ασσίστ και ξεπέρασε τον σημερινό του αντίπαλο Λεωνίδα Κασελάκη που είχε 92 στην διετία 2018-2020.

Κλέβοντας μία φορά την μπάλα, μπήκε στην πρώτη 10άδα της ιστορικής λίστας της αχαϊκής ομάδας στην κατηγορία αφού  έφτασε στην 10η θέση τον Ριόν Μπράουν με 33.

Εχοντας 4/6 βολές έγινε ο 12ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, με 50+ εύστοχες. Ο Αμερικανός έχει 53/70.

Ακόμη…

Ο Τζέριαν Γκραντ είχε 5/7 δίποντα και ανέβηκε στην 11η θέση της λίστας των παικτών του Προμηθέα με τα περισσότερα εύστοχα σουτ δύο πόντων. Έφτασε τα 82 (82/124), ξεπερνώντας Μακένζι Μουρ (77) και τον Ριόν Μπράουν (79).

Ο Προμηθέας τελείωσε το παιχνίδι με 4/29 τρίποντα κι αυτό το 13,79% αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ για την φετινή Stoiximan Basket League, αφού το προηγούμενο ήταν το 15% που είχε το  Μεσολόγγι Baxi στο εντός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με το Λαύριο Megabolt με 3/20 τρίποντα»

Μιχάλης Παυλόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *