Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Φέστα: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί»

Share

Στη σημασία των αγώνων που ακολουθούν προκειμένου να διατηρηθεί η Λάρισα στην κατηγορία, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία ο Τζιανλούκα Φέστα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μετά όχι. Ο τερματοφύλακας μας έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις. Μετά κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλάξαμε το σύστημα και το στιλ. Παίξαμε με περισσότερη προσωπικότητα, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί. Ίσως με τον ΟΦΗ περισσότερο. Έχουμε πίστη ότι θα σωθούμε, να δείξουμε χαρακτήρα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκος Καρανίκας δήλωσε:

«Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται προσωπικότητα και χαρακτήρα. Είναι εμφανές ότι η εικόνα μας είναι καλύτερη, ήμασταν πίσω και τώρα έχουμε φτάσει να έχουμε αβαντάζ. Έχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας και οι δύο είναι στην έδρα μας. Πρέπει να σώσουμε την ΑΕΛ γιατί είναι μεγάλη ομάδα».

Με τη σειρά του ο Φιόρι Ντουρμισάι δήλωσε:

«Αυτό που μετράει είναι να μην δεχτούμε γκολ. Σήμερα ήμασταν τυχεροί η Λαμία ήταν καλύτερη από εμάς. Αυτό πρέπει να αφυπνίσει και να δούμε τι κάναμε λάθος για να σώσουμε την ΑΕΛ που ανήκει στην Super League».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *