Type to search

ΑΡΗΣ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Λαμία – Άρης 0-1: Σημαντική νίκη με άγχος για τον Άρη

Share

Ο Άρης δυσκολεύτηκε άλλα έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας (1-0), που έπαιζε με δέκα από το 37’, στο «Αθανάσιος Διάκος». Το «χρυσό» γκολ ο Μπράμπετς (50’) ενώ οι γηπεδούχοι στο 61’ είχαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1.

Ο Άρης πέρασε με ιδρώτα από τη Φθιώτιδα, ξορκίζοντας την «κατάρα» που τον ήθελε να χάνει στις 3/4 τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα της Λαμίας και κέρδισε ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση μετά τη γκέλα με τον Απόλλωνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Οι Κίτρινοι έπαιξαν όσο χρειαζόταν απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, είχαν το καθαρό μυαλό στις φάσεις που χρειαζόταν και χάρη σε μία κεφαλιά του αλάνθαστου Γιάκουμπ Μπράμπετς, που πήδηξε στα 2,3 μέτρα, έφυγε νικητής από το ΔΑΚ Λαμίας «σκαρφαλώνοντας» στην 11η θέση, έχοντας πάντα και την τιμωρία των -6 βαθμών στην πλάτη.

Από την άλλη, οι Φθιώτες που είχαν τεράστια ευκαιρία διαρκείας με τους Νούνιες και Καραμάνο στο 61′, γνώρισαν νέα εντός έδρας ήττα και παρέμειναν στον προβληματισμό των τελευταίων θέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για κάτι παραπάνω από 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χρήστου Ελευθεριάδη για άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Ντάνιελ Σούντγκρεν, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά το ριπλέι έδειξε όλη την αλήθεια και δικαιώνει τον διαιτητή Κουμπαράκη.

Ο Άρης κοίταξε να κρατήσει μπάλα και με ένα δεύτερο τέρμα να…καθαρίσει τον αγώνα. Στο 67′ είχε μια ωραία στιγμή, ωστόσο μέχρι και το τέλος δεν είχε καθαρό μυαλό για να…τελειώσει την αναμέτρηση, απέναντι στη Λαμία που δεν σταμάτησε να παλεύει και να προσπαθεί για την ισοφάριση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΠΑΣ Λαμία – Άρης 0-1

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Σκόρερ: 50′ Μπράμπετς

Κίτρινες: Μπεχαράνο, Ματίγια, Τζανδάρης, Μπερτόγλιο,

Κόκκινη: 37′ Ελευθεριάδης

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σκόνδρας (79’ Βύντρα), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (58’ Αραμπούλι), Νούνιες – Μανούσος (58’ Τζανδάρης), Ταϊρόν (58’ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (14’ λ. τρ. Ελευθεριάδης) – Καραμάνος

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Ματίγια (74’ Εντιαγέ), Τζέγκο – Μαντσίνι (58’ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα (74’ Ιτούρμπε) – Καμαρά

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *