Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Απειλεί με αφαίρεση τίτλων και τιμητικών διακρίσεων για τους “εκλεκτούς” της European Super League!

Share

H UEFA προειδοποιεί με αποβολή σε όλες τις διοργανώσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο, τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην European Super League. Ο πέλεκυς θα είναι βαρύς για τους “αποστάτες”, με αφαίρεση τίτλων και τιμητικών σημάτων από τις Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

«Βόμβα» μεγατόνων έχει πέσει από χθες το βράδυ(18/4) στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με την συσπείρωση 12 ομάδων της ελίτ, στην δημιουργία της European Super League! Μίλαν, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Μπατσελόνα, Ίντερ Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, είναι οι πρώτες ομάδες που έχουν υπογράψει σχετικά με την ίδρυση της νέας European Super League. Η UEFA από την πλευρά της απειλεί με μηνύσεις τις εν λόγω ομάδες για την απόφασή τους να «κρεμάσουν» τον δεσμό και την ίδια την UEFA. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ποσά που ενδέχεται να απαιτήσει ως αποζημίωση ανέρχονται στα 30 με 40 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στελέχη της UEFA διαμηνύουν επιπλέον πως, θα σταθούν απέναντι σε αυτή την νέα πρόταση με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων, του άμεσου αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA. Μάλιστα, η UEFA απειλεί με αφαίρεση τίτλων και τιμητικών διακρίσεων, που κατά καιρούς έχει απονείμει στις Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

Η νέα πρόταση που έχει την υπογραφή κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, με μία – μία τις ομάδες να τοποθετούνται σχετικά με την συμμετοχή τους ή μη στην νέα κλειστή λίγκα.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *