Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρουμενίγκε για ESL: «Αν ήξερα, θα το απέτρεπα»

Share

«Βέλη» εκτόξευσε ο εκτελεστικος διευθυντής της Μπάγιερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, κατά της European Super League και του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι!

Υπό τη νέα του θέση ο Ρουμενίγκε, ως επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, μετά την αυτόματη αποχώρηση του Ανιέλι λόγω των εξελίξεων γύρω από την ESL, «απασφάλισε» σε πρόσφατη συνέντευξή του εναντίον, τόσο της κλειστής λίγκας όσο και του προκατόχου του.

Αναφερόμενος στο εγχείρημα τόνισε πως αν το γνώριζε νωρίτερα, θα το είχε αποτρέψει, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον Αντρέα Ανιέλι, είπε πως ο ένας ενδιαφέρεται και για το ποδόσφαιρο, ενώ ο άλλος μόνο για τα χρήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την ESL:

«Αν ήξερα για την δημιουργία της European Super League, θα είχα κάνει τα πάντα για να την σταματήσω. Ήταν ανεπίτρεπτο, όμως το σημαντικό είναι ότι τα κλαμπ κατάλαβαν το λάθος τους και επέστρεψαν στην ποδοσφαιρική οικογένεια»

Όσα ανέφερε για τον Αντρέα Ανιέλι:

«Ανήκει σε μία διαφορετική γενιά από εμένα και σίγουρα δεν μοιάζουμε καθόλου σαν άνθρωποι. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο και είμαι δεμένος με αυτό, δεν σκέφτομαι μόνο τα χρήματα». 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *