Type to search

EUROPEAN SUPER LEAGUE Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ρεάλ: Φόβοι για “εκδίκηση” της UEFA…μέσω Marca

Share

Η Ρεάλ φροντίζει να…προλάβει τις διαθέσεις της UEFA για το σημερινό παιχνίδι (27/4,10:00μμ) και με το πρωτοσέλιδο της Marca δίνει το δικό της μήνυμα.

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι για την ημιτελική φάση του Champions League και συγκεκριμένα για την αντίδραση της UEFA και του προέδρου της, Τσέφεριν, στο εγχείρημα της δημιουργίας νέας ευρωπαϊκής Λίγκας.

Το “φάντασμα” της European Super League συνεχίζει να υπάρχει και στην ουσία απόψε είναι ο πρώτος αγώνας μετά την ανακοίνωσή της και τον ντόρο που προκάλεσε. Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντρέα Ανιέλι γνωρίζουν πως βρίσκονται στο στόχαστρο της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της “Βασίλισσας” να βγαίνει μπροστά στην …σκιά της Marca.

Το πρωτοσέλιδο που εμφανίζει η εφημερίδα της Ισπανίας, φέρει τον τίτλο “Fair Play, Ceferin” και αναφέρεται στο ορισμό του Ντάνι Μακέλι, ως διαιτητή της αναμέτρησης, ζητώντας ταυτόχρονα μια ίση αντιμετώπιση. Οι φόβοι υπάρχουν κυρίως για τα αντίποινα που σκέφτονται ότι μπορεί να επιχειρηθούν από την διοργάνωση στους…επαναστάτες “12”, μεταξύ άλλων και των δύο που θα αγωνιστούν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *