Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Champions League: Αποκλεισμός Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ – πως επηρεάζει τον Ολυμπιακό

Share

Αφού «κλείδωσε» και φέτος το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός, ο επόμενος του στόχος είναι η διάκριση στην Ευρώπη και το Champions League. Η τελική εξέλιξη της διοργάνωσης θα κρίνει εάν η ομάδα του Πειραιά θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό (6/7) ή από τον δεύτερο (21/7), έτσι ώστε να πάρουν θέση στους ομίλους της επόμενης σεζόν.

Εάν η ομάδα που θα κατακτήσει το μεγάλο τρόπαιο, θα κερδίσει την θέση της στο Champions League από το εθνικό της πρωτάθλημα, τότε ο Ολυμπιακός πηγαίνει απευθείας στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Ακούγεται αισιόδοξο λοιπόν, ότι αποκλειστικέ η Λίβερπουλ από την Ρεάλ και η Ντόρτμουντ από την Σίτι, μιας και η γερμανική ομάδα δεν δείχνει να τερματίζει στην Bundesliga σε θέση Champions League.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησαν τα πρωταθλήματα των χωρών τους και θα είναι θαύμα εάν αυτές οι δύο ομάδες βρεθούν στον φετινό τελικό, επειδή στην Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι δεύτερη αλλά η Μονακό βρίσκεται μόλις έναν έναν βαθμό μακριά αφού μόνο ο 1ος και ο 2ος έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Διοργάνωση.

Όσον αφορά την Τσέλσι, τα λόγια είναι περιττά αφού βρίσκεται εκτός 5άδας στο πρωτάθλημα.

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *