Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτος Κέιλορ Νάβας: Δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε νοκ-άουτ (pic & vid)

Share

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Μπάγερν και ο Κέιλορ Νάβας επέκτεινε ακόμα περισσότερο το ασύλληπτο ρεκόρ του…

Ο Κοσταρικανός όχι μόνο είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αλλά αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πλέον αξιόπιστους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε εκτός έδρας την Παρί με 1-0 αλλά οι γηπεδούχοι με το σκορ του πρώτου αγώνα [3-2], πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά και συνάμα τη ρεβάνς για την ήττα στον περσινό τελικό του Champions League.

Ο Κέιλορ Νάβας απασχολεί με την εξαιρετική του παρουσία αφού έχει βοηθήσει τα μέγιστα τόσο την Ρεάλ όσο και την Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσουν σε σημαντικές επιτυχίες. Πέντε χρόνια στο «Μπερναμπέου» αναδείχτηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης ενώ το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και με την Παρί, με την οποία πήγε στον τελικο πέρυσι και φέτος είναι ήδη στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο ξεχωρίζει και για ένα άλλο γεγονός καθώς βγαίνει νικητής σε όλα τα νοκ-άουτ ζευγάρια Champions League που παίρνει μέρος από τότε που πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ.

Συγκεκριμένα ο Κέιλορ Νάβας, μετράει προκρίσεις με την Ρεάλ απέναντι σε Ρόμα, Βόλφσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι, Μπάγερν, Ατλέτικο, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Μπάγερν και με τους «Παριζιάνους» κόντρα σε Ντόρτμουντ, Αταλάντα, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν και περιμένει πλέον μία εκ των Ντόρτμουντ ή Σίτι για να διεκδικήσει την πρόκριση της στο μεγάλο τελικό και φυσικά για να συνεχίσει το μύθο του!

Την περασμένη εβδομάδα η Παρί Σεν Ζερμέν έφυγε νικήτρια από το Μόναχο με 3-2 επί της Μπάγερν, όμως ο Νάβας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος. Ο γκολκίπερ από την Κόστα Ρίκα πραγματοποίησε συνολικά δέκα επεμβάσεις.

Με την επίδοση αυτή ισοφάρισε το ρεκόρ του αντιπάλου του στο Μόναχο, Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος είχε πετύχει ανάλογη επίδοση πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια. Από τότε, κανένας άλλος τερματοφύλακας δεν είχε πλησιάσει ή ξεπεράσει τη συγκεκριμένη επίδοση μέχρι που ήρθε να το κάνει ο Νάβας.

 

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ζαβιτσάνου

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *