Type to search

ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΠ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βίρτους – Ούνιξ: και τρίτο ντέρμπι για μια θέση στον τελικό του Eurocup.

Share

Το ζευγάρι το οποίο ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μας οδηγήθηκε και σε 3η αναμέτρηση, έπειτα από το 85-81 με το οποίο επικράτησε στο Καζάν η Ούνιξ επί της Βίρτους Μπολόνια.

Η ομάδα του Πρίφτη είχε σε τρομερή μέρα τους Κάναν (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ) και Τζόρνταν Θίοντορ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ), χάρη στους οποίους κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ιταλών, δίχως όμως να καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό χάρη στο συνολικό σκορ (1ο ματς:80-76, 2o ματς:85-81, συνολικά 161-161). Αυτό, μιας και οι φιλοξενούμενοι είδαν τον άλλοτε θρύλο του NBA, Marko Belinelli να κουβαλά την ομάδα στις πλάτες του με 33 πόντους (5/9 τρίποντα, 5/7 δίποντα και 8/9 βολές) και 4 ριμπάουντ, οδηγώντας την σειρά σε ένα ακόμη παιχνίδι στο PalaDozza της Μπολόνια.

Από την Ιταλική μεριά, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό μιας και πριν 3 μέρες είχε υποδεχτεί την Τριέστε για το πρωτάθλημα της Serie A. Επικράτησε με σχετική άνεση ξεκουράζοντας βασικά πρόσωπα και έχοντας σε φόρμα τους Αμπάς (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ) και Άνταμς (16 πόντοι, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ). Από την άλλη πλευρά, τελευταία αναμέτρηση για την Ούνιξ ήταν αυτή με την Βίρτους στο Καζάν, με την ρωσική ομάδα να μην έχει κάποια υποχρέωση στο εγχώριο πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα. Επομένως, έρχεται πάνοπλη και ξεκούραστη στην Ιταλία επιθυμώντας να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο του τελικού του Eurocup, που θα φιλοξενηθεί φέτος στην Κολωνία της Γερμανίας στις 26 Απριλίου.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *