Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Αντόνιο Κόντε: «Κάθε νίκη αξίζει έξι βαθμούς»

Share

Την νίκη στο 77′ με 1-0 απέναντι στην Κάλιαρι πήρε με το δίδυμο Ασράφ Χαμίκι (ασίστ) και Ματέο Νταρμιάν (Σκόρερ) η Ίντερ, η οποία είναι 1η στην βαθμολογία και 11 βαθμούς μπροστά από την 2η Μίλαν και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σαν μικρό παιδί πανηγύρισε το γκολ ο προπονητής της Ίντερ Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετά το γκολ μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες του. Συγκεκριμένα μέσα στους πανηγυρισμούς φίλησε τον Ασράφ Χακίμι, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Ίντερ δήλωσε: «Υπάρχουν λίγα παιχνίδια πλέον και κάθε νίκη αξίζει έξι βαθμούς. Η Μίλαν κέρδισε και έπρεπε και εμείς να κάνουμε το ίδιο. Έχουμε πίεση και είμαι ικανοποιημένος για την αντίδραση των παικτών μου. Μου αρέσει να κερδίζω τόσο πολύ και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω και στους παίκτες».

Φυσικά δεν λείπουν και οι κριτικές προς το πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κασάνο, ο οποίος στην εκπομπή που έχει με τους Κριστιάν Βιέρι, Νίκολα Βέντολα και Λέλε Αντάνι, αναφέρθηκε στον προπονητή και στην πράξη που θα προέβαινε ο ίδιος αν ήταν παίκτης της Ίντερ. Συγκεκριμένα είπε: «Η Ίντερ θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να το πούμε: δεν παίζει καλά. Ο Κόντε παίζει 5-3-2, όλοι πίσω από την μπάλα. Όλοι μπροστά από τον τερματοφύλακα. Βάζει το πούλμαν και δεν περνάει κανείς. Αν ήμουν παίκτης και είχα έναν τέτοιο προπονητή θα πήγαινα στον πρόεδρο και θα του έλεγα να τον διώξει». Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι οι πρώτη φορά που “κριτικάρει” τις επιλογές του Κόντε και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και η τελευταία μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

“Επιμέλεια άρθρου: Κατερίνα Καμζέλα”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *