Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασούρας: «Να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας»

Share

Ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και στον επόμενο στόχο των ερυθρόλευκων που είναι το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 επί του Παναθηναϊκού και παράλληλα στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής για 46η φορά στην ιστορία του και δεύτερη συνεχόμενη με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του.

Ο Έλληνας εξτρέμ των Πειραιωτών μετά το τέλος του ντέρμπι «αιωνίων» μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε ότι στόχος των ερυθρολεύκων είναι η κατάκτηση του νταμπλ και υπογράμμισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ιδανικό… σενάριο.

teaser

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δουλέψαμε αρκετά και πήραμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε πρωταθλητές».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε, αλλά είχαμε κατοχή μπάλας, μεγάλη κινητικότητα. Το χάρηκαν και οι φίλαθλοί μας απ’ έξω».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Εγώ βλέπω ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από νίκες. Ο επόμενος μας στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας να το κατακτήσουμε και αυτό».

Για τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους: «Όλα τα παιδιά έχουν και προσωπικούς στόχους και ατομικούς. Βλέπουμε ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα μπορούμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για αν περίμεναν ότι με τον Παναθηναϊκό θα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι αν στην αρχή μας ρωτούσαν ποιά θα ήταν η ιδανική ομάδα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αυτή θα ήταν ο Παναθηναϊκός».

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *