Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Μαουρίσιο από ΠΑΟΚ

Share

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Μαουρίσιο από τον «δικέφαλο του βορρά». Η ομάδα έκανε γνωστή την λήξη της συνεργασίας της με τον παίκτη μέσω ανάρτησης στα social media.

Αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Βραζιλιάνος. Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον παίκτη για τα τρία χρόνια προσφοράς του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Χοσέ Μαουρίσιο δεν θα ανανεωθεί. Ο Μαουρίσιο υπήρξε κομβικός ποδοσφαιριστής στην πιο επιτυχημένη διετία της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Μάου όχι μόνο για τα 92 ματς, τα 9 γκολ, τις 4 ασίστ, τα 6.942 λεπτά υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την νοοτροπία που έφερε στα αποδυτήρια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε ευτυχία στην οικογενειακή του ζωή!».

Με την σειρά τους πρώην συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Πέλκας δήλωσε ότι «Ήταν χαρά μου να παίζω μαζί σου φίλε μου, καλή επιτυχία και σε ευχαριστώ γι’ αυτά τα τρία χρόνια. Θα μου λείψει η μύτη σου!», ανέφερε σε μήνυμά του στο Instagram ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί ευχήθηκε «Καλή τύχη φίλε μου, θα μας λείψεις και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου»

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *