Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague : “Τα παιχνίδια της ημέρας”

Share

Αυτά είναι τα ματς που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (Παρασκευή 19/02) για την 25η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague.

 

Στις 19:45 η καυτή Φενέρμπατσε (7η ,14-10) του Ίγκορ Κοκόσκοβ υποδέχεται την 16η Άλμπα Βερολίνου (8-16) του Αϊτο Ρενέσες στο Ούλκερ Σπορτς Αρένα. Οι Τούρκοι που παίζουν πλήρης απόψε ,  ψάχνουν την 10η σερί νίκη τους στη φετινή διοργάνωση που θα τους φέρει πιο κοντά από ποτέ στην 4η θέση. Απ την άλλη οι Γερμανοί που θα παραταχθούν χωρίς τους Γκρέιντζερ και Γκιφάι ψάχνουν την υπέρβαση για να κάνουν 9 τις νίκες τους στη φετινή διοργάνωση. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Γερμανία στις 10/12/2020 είχε βρει νικητή την Άλμπα με το ευρύ σκορ 89-63.

 

Στις 21:45 έχουμε δύο παιχνίδια. Η Βιλερμπάν (10-14) υποδέχεται την έκπληξη της φετινής σεζόν Μπάγερν Μονάχου (15-9) στο Αστρομπάλ της Γαλλίας και την ίδια ώρα ο γεμάτος απουσίες Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί στο Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ.

 

Όσον αφορά το παιχνίδι στη Γαλλία η εξαιρετικά φορμαρισμένη Βιλερμπάν του TJ Parker ψάχνει την 11η νίκη της στη φετινή διοργάνωση και 4η σερί(κάτι που δεν έχει καταφέρει ούτε φέτος ούτε πέρσι). Απ την άλλη οι Γερμανοί του Αντρέα Τρινκιέρι ψάχνουν μόνο τη νίκη για να χωθούν ξανά στη πρώτη 4άδα της διοργάνωσης. Καχούντι (τραυματισμός) , Γουόλτον (τραυματισμός) και Μπακό (εθνική Βελγίου) θα είναι οι απουσίες του TJ Parker για το σημερινό ματς , ενώ για τους Βαυαρούς ο μόνος απόντας θα είναι ο Ζαν Σίσκο.

 

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός (7-16) θα παραταχθεί χωρίς τους Γουόλντεν , Χολ , Μπράιντ (λύνει το συμβόλαιο του) , Κολόμ και Σίμανιτς. Κορονοϊός και τραυματισμοί έχουν λαβώσει το στρατόπεδο του Ντέγιαν Ράντονιτς και το αστέρι του “κόκκινου αστεριού” , Τζόρνταν Λόιντ καλείται να ηγηθεί της ομάδας του για να τη κάνει να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας (17η). Απ την άλλη η πλήρης Ζενίτ (13-9) του Τσάβι Πασκουάλ στοχεύει μόνο στη νίκη για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα , ύστερα από 3 σερί ήττες στη φετινή διοργάνωση από Μπαρτσελόνα, Αρμάνι και Φενέρμπαχτσε. Οι Ρώσοι με νίκη θα ισοβαθμήσουν με την Αναντολού Εφές στην 7η θέση , έχοντας μάλιστα 1 παχνίδι λιγότερο απ τους Τούρκους.

 

Στις 22:00 η Βαλένθια υποδέχεται τη Ρεάλ του Πάμπλο Λάσο στο Λα Φοντέτα. Η ομάδα του Ζαμέ Πονσαρνάου θα παραταχθεί χωρίς τους Σάστρε και Βίβες ενώ ο Πάμπλο Λάσο καλείται να πάρει τη νίκη που θα εδραιώσει τη Βασίλισσα στη πρώτη τετράδα δίχως του Ρούντι , Τέιλορ και  Ράντολφ (χάνει όλη τη σεζόν). Η Βαλένθια (12-12) θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει για είσοδο στα πλέυ-οφς ενώ απ την άλλη η Ρεάλ (15-9) που έρχεται από τον χαμένο τελικό του Copa Del Rey κόντρα στη Μπαρτσελόνα θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να συνεχίσει να βρίσκεται μπροστά στη Μπάγερν όσον αφορά την πρώτη τετράδα.

 

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *