Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ : “Στη Χάιντουκ ο Λιβάγια έως και το τέλος της φετινής σεζόν”

Share

Η ΑΕΚ ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Λιβάγια. Ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού, Βιντσέντσο Καβαλιέρε, ανακοίνωσε ότι θα φορά τη φανέλα της Χάιντουκ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κροάτης επιστρέφει στην ομάδα του Σπλιτ, στα τμήματα υποδομής της οποίας θήτευσε από το 2008 έως το 2010. Επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από έντεκα χρόνια, καθώς το 2010 την άφησε για την Ίντερ. Καλό σημάδι η επιστροφή στην Κροατία όσον αφορά την ετοιμόγεννη γυναίκα του 27χρονου επιθετικού , καθώς θα γεννήσει το παιδί στη χώρα τους , κάτι που είναι όμορφο γεγονός και τιμάει τους δύο γονείς.

“Επιστρέφω σπίτι μου μετά από τόσο καιρό και είμαι έτοιμος για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Θέλω να πετύχω τους κοινούς στόχους που έχω με την αγαπημένη μου ομάδα και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα”, υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χάιντουκ.

Στο Σπλιτ υπάρχει ήδη ένας Έλληνας ,  ο 27χρονος επιθετικός Δημήτρης Διαμαντάκος. Εκεί αγωνίζεται και ο πρώην μέσος των ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο.

 

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *