Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: Με γνώμονα το “έπος”

Share

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αναμετριόνται απόψε στο Καμπ Νού, με φόντο το ιστορικό 6-1 πριν τέσσερα χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για τους αγώνες των 16 του UEFA Champions League, τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική πρόκριση των “Μπλαουγκράνα” επί των ”Γάλλων”. Oι μεταξύ του αναμετρήσεις έχουν βρει τέσσερις φορές νικητές τους “Ισπανούς”, τρείς τους “Παριζιάνους”, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να ανακτά τα χαμένα παιχνίδια της περασμένης χρονιάς. Από την αρχή του έτους έχει κάνει μόλις 2 ήττες σε 11 παιχνίδια, ενώ τρέχει σερί 9 τριπόντων στο πρωτάθλημα. Στο Champions League μπορεί να τερμάτισε εύκολα δεύτερη, ωστόσο την πλήγωσε η ήττα της τελευταίας αγωνιστικής με 3-0 από την Γιουβέντους. Απόντες θα είναι οι Κουτίνιο, Ρομπέρτο,Φάτι και Αραούχο.

Από την άλλη η Παρί μοιάζει να μαζεύει επίσης τα σπασμένα. Πλέον βρίσκεται δεύτερη στο πρωτάθλημα μόλις έναν βαθμό πίσω από την Λιλ. Στον όμιλο τερμάτισε στις λεπτομέρειες πρώτη, αφού ήταν ισόβαθμη με την 2η Λειψία. Οι ομάδα του Ποτσετίνο νίκησε 1-0 εντός και έχασε 2-1, παίρνοντας το εκτός έδρας γκολ. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας δεν θα έχει στην διάθεση τους βαριά ονόματα όπως τους Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Μπερνάρτ. Ακόμα θα λείπουν οι Νταγκμπά και Πεμπελέ.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *