Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λειψία – Λίβερπουλ: Μάχη μέχρι τελικής “πτώσεως”

Share

Η Λειψία αντιμετωπίζει σήμερα την Λίβερπουλ για τους 16 του Champions League, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην Βουδαπέστη λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών.

Λειψία και Λίβερπουλ διεκδικούν στο αποψινό παιχνίδι (22:00) ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του UEFA Champions League, σε ένα παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Η “Πούσκας Αρένα” στην Βουδαπέστη θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στην Αγγλία δεν επιτρέπουν την μετακίνηση των “Ρεντς” στην Γερμανία.

Η Λειψία διατηρεί καλή φόρμα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -5 από την 1η θέση και την Μπάγερν Μονάχου. Στο φετινό Champions League βγήκε 2η σε έναν δύσκολο όμιλο, στέλνοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League. Διαθέσιμους δεν θα έχει τους  Ζομποζλάι, Φόρσμπεργκ και Λάιμερ, ενώ αμφίβολος είναι ο Χένριχς.

Η Λίβερπουλ τουναντίον δεν διανύει “καλό φεγγάρι”. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται 6η στο πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα τρέχει αρνητικό σερί τριών ηττών. Στο φετινό Champions League παρά το γεγονός πως τερμάτισε πρώτη, τα βρήκε σκούρα στα ματς με Μίντλαντ και Αταλάντα. Εκτός θα μείνουν οι Μάτιπ, Ζότα, Γκόμεζ και Φαν Ντάικ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φαμπίνιο, Μίλνερ και Κεϊτά.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *