Type to search

Barcelona fc Juventus La Liga LA LIGA LEEDS UNITED Liverpool Manchester City Manchester United Real Madrid Serie A SERIE A Uefa champions league Villarreal ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση Αθλητική διοργάνωση Αθλητική ομάδα Βιγιαρεάλ ΓΑΛΛΙΑ Γερμανία Γιουβέντους Διεθνή ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ Μαδρίτη, Μπουντεσλίγκα και οι 2 αιώνιοι αντίπαλοι

Share

Έρχεται το καλοκαίρι και μαζί με αυτό φτάνει το τέλος των πρωταθλημάτων,ομάδες που έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ομάδες που είναι στη κόψη του ξυραφιού. Με νίκη παίρνουν το το τρόπαιο με ήττα αποχαιρετούν το έπαθλο.

 

Εξασφάλιση πρωταθλήματος για την Ρεάλ Μαδρίτη. 

Οι μαδριλένοι του Κάρλο Αντσελότι είναι στο +15 από την Μπαρτσελόνα, έχει ρεπό διότι προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Τσαμπιονς Λίγκ.

5 παιχνίδια να χουν απομείνει και με ένα βαθμό θα στεφθεί πρωτάθλητρια Ισπανίας για 35η φορά στη ιστορία της.

Εν ηχηρή απουσία του αρχηγού της Σέρτζιο Ράμος το 34ο πρωτάθλημα έφυγε και έρχετε το 35ο. 

Με 3-1 απέναντι στη Οσασούνα ολοκλήρωσε την αγωνιστική της υποχρέωσης δηλώνοντας ο προπονητής της βασίλισσας ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και από τα μέγιστα που έδωσαν για να φέρουν ακόμα ένα  πρωτάθλημα στην πλευρά της Μαδρίτης.

Μπάγερν, ένα ντέρμπι και τίτλος 

Η ομάδα του Νάγκελσμαν φιλοξενεί την αιώνιο της αντίπαλο της Μπορουσιά Ντόρτμουντ με τη διαφορά των 9 βαθμών να χωρίζει τις 2 ομάδες.

Λεβαντόφσκι vs Χάαλαντ. ??-??

 

Ένα ντέρμπι που έχει τη δική του σημασία διότι με τα μεταγραφικά σενάρια να ακούγονται από παντού για τον Χάαλαντ που προβάρει τα μπλε του Μάντσεστερ.

Iσχύει και για τον Λεβαντόφσκι που μπορεί να τον δούμε στη Βαρκελώνη με τη χρώματα των μπλαουγκράνα.

Το καλοκαίρι φαίνεται έντονο το χρώμα των μεταγραφών.

Βρίσκεται στο +9 από η Ντόρτμουντ και 4 αγώνες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Καίγεται για βαθμούς η αρμάδα του Μάρκο Ροζέ για ενδεχόμενη καθυστέρηση στη φιέστα των Βαυαρών.

Θεωρώντας το πρωτάθλημα μείζον σημασία και βάζει στο πήχη το ντέρμπι ώστε να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ θέλει να κλείσει με το καλύτερο τρόπο με μια νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Μπορουσια είπε ο Γιούλαν Νάγκελσμαν.

Παρί Σεν Ζερμέν με το πρωτάθλημα κατοχυρωμένο αλλά μπλεγμένη στα σχοινιά της. 

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι έβαλε ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή της αλλά οι οπαδοί της της ασκούν δριμεία κριτική σε παίχτες, προπονητης και τεχνική ηγεσία με την διοίκηση να τα ακούει άσχημα για το Τσαμπιονς Λίγκ να μην μπορεί να το κατακτήσει με τα χρήματα που έχουν διάθεσει για στελέχωση του ροστερ.

Στα αγωνιστικα το έχασε με 1 βαθμό από την Λιλ, το 10ο τίτλο επιθυμεί να βάλει στη τρόπαιοθηκη αν αποφύγει την ήττα από την Λενς.

Αυτό φυσικά εξιστορεί και το πρώτο τίτλο του Μαουριτσιο Ποκετινιο με την ομάδα από τότε που διαδέχθηκε τον Τομας Τούχελ.

Νιώθει ιδιαίτερη τιμή για εκείνον που θα χει συνδεθεί με το πρωτάθλημα και με μεγάλη χαρά περιμένει να λάβει μέρος στη γιορτή.

Μετά το τέλος των 33 αγώνων είναι στο +15 και αυτό την κάνει αυτόματα πρωτάθλητρια από τη στιγμή που οι 5 αγώνες είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους Παριζιάνους.

 

Στη κόψη του ξυραφιού Ίντερ και Μίλαν. Η ζωή μου ο θάνατός σου. Με μια ήττα έχουμε πρωτάθλητρια.

Μίλαν 71 βαθμοί

Ίντερ 69 πόντους

5 αγώνες μέχρι το τέλος με τις 2 ομάδες και αντίπαλες με το γνωστό όνομα Derby Della Madonina.

Οι Νερατζούρι θα παίξουν με την Ρόμα με τους Ρωμαίους για μια κατακτηση εκ των μια θέσεων για Ευρώπη και για Τσαμπιονς Λίγκ σε ηττα από Γιουβέντους στους  επόμενους αγώνες.

Με Λάτσιο η Μίλαν με τις δυσκολίες να πέφτουν στη αλλη ομάδα της Ρώμης  για να μη μείνει εκτός Ευρώπης.

Ό τεχνικός της Ίντερ με δηλώσεις του είπε ότι υπάρχει ένας μήνας μέχρι να φτάσει η ομάδα του στο νήμα του τερματισμού με πολλά ματς να παίζουν και αυτά το ρόλο τους.

Το 2010-11 ήταν η τελευταία φορά που στέφθηκε πρωτάθλητρια η Μίλαν.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, θρίλερ μέχρι τέλους για τις 2 ομάδες

Ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στη Ευρώπη και ίσως στο κοσμο να είναι αυτό μεταξύ των 2 αυτών δυνατών ομάδων

Με νίκες προχώρησαν η Σίτι επί της Μπράιτον με 4-0 και με το ίδιο σκορ η Λίβερπουλ της Μάντσεστερ Γιουναιντεντ εν απόντα Ρόναλντο με το κόσμο στο Ανφιλντ να φώναζει το όνομα του στις δυσκολίες που περνάει με τη απώλεια του παιδιού του.

Θα επισκεφθεί την Λίντς ενώ η Ρεντς τη Εβερτον στο γήπεδο της με 6 αγώνες να χουν απομείνει ώστε  να μπει ένα τέλος στο δράμα που βιώνουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στο που θα καταλήξει το πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ η στο Λίβερπουλ;

Συντάκτης:Νικολόπουλος Χρήστος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *