Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε επέμβαση στον ώμο του στην Αθήνα ο Μιλουτίνοφ

Share

Την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών επέλεξε για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στις 29 Γενάρη στο ματς της ΤΣΣΚΑ και χρειαζόταν να κάνει επέμβαση στον ώμο.

Ο Σέρβος επέστρεψε στην Ελλάδα, επιλέγοντας την Ορθοπεδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθήνων και το διευθυντή Ορθοπαιδικο, Δημήτρη Αλεξάκη για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ώμου της Ευρωκλινικής:

«Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Nikola Milutinov, με πολυετή θητεία στον Ολυμπιακό και νυν παίκτης στην CSKA Moscow, επέλεξε την Ορθοπαιδική Κλινική Ώμου της Ευρωκλινικής Αθηνών και τον διευθυντή Ορθοπαιδικό κ. Δημήτρη Αλεξάκη με την ομάδα του, για την χειρουργική αποκατάσταση του ώμου του μετά το σημαντικό τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα της CSKA στην Euroleague στις 29/1.

Ο αθλητής υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ώμου το Σάββατο 6/2 και την επόμενη μέρα έλαβε εξιτήριο, με την επέμβαση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ο αθλητής ξεκινάει πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό.

Ο Milutinov επέλεξε την Ελλάδα και την Κλινική Ώμου του κου Αλεξάκη, η οποία αποτελεί ένα από τα ελάχιστα εξειδικευμένα Κέντρα Αθλητικών Κακώσεων στην Ευρώπη που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία για την πλήρη αντιμετώπιση αντίστοιχων τραυματισμών.»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *