Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρντιόλα : «Είναι μία σημαντική νίκη, αλλά είναι ακόμα Φεβρουάριος»

Share

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε προσγειωμένος παρά την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι 4-1 την Λίβερπουλ εκτός έδρας.

Η Μάντσεστερ Σίτι 4-1 την Λίβερπουλ εκτός έδρας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι πολύ χαρούμενος αλλά και προσγειωμένος στις δηλώσεις του. Οι «πολίτες» είχαν νικήσουν μέσα στο Anfield από το Μάϊο του 2003. Ο Γκουαρντιόλα μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε:

«Έχω πολλά συναισθήματα, πολλά είναι και τα πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πραγματικά, πολύ καλά, κάνοντας αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τρόπος που αντιδράσαμε στο γκολ, ο τρόπος που παίξαμε με την ποιότητά μας, έκανε τη διαφορά. Για πολλά χρόνια δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε εδώ. Φυσικά, είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα μπορέσουμε να το κάνουμε με φιλάθλους. Το Ανφιλντ είναι τόσο εκφοβιστικό», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Αυτό που είχε σημασία ήταν οι τρεις βαθμοί. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά είναι ο Φεβρουάριος. Φυσικά, το χάσμα από την πέμπτη θέση είναι μεγάλο τώρα και η πρόκριση για το Champions την επόμενη σεζόν είναι σημαντική, αλλά 10 νίκες στη σειρά σε αυτήν την περίοδο είναι κάτι εξαιρετικό. Ο Στέρλινγκ έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι, είχε μια εκπληκτική απόδοση».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *